skip to Main Content
Over M&M Isolatie BV

M&M isolatie B.V. deed zijn deuren open op 1 februari 2019, Het was een begin dat Michel den Ouden naar klanten opzoek was, met bevriende zzp’ers en isolatie bedrijven begon M&M isolatie B.V. steeds meer werk te krijgen, zoveel werk dat de uitbreiding van het bedrijf sneller kwam dat verwacht.

Vanaf 1 juni 2019 had M&M isolatie bv er 2 werknemers bij . tevens was er 1 bedrijf bus en een bedrijf personen auto besteld. Het werk bleef maar komen de opdracht gevers vonden M&M isolatie steeds vaker. Als snel was de volgende werknemer een feit. Die kwam in juli 2019 als derde werknemer van M&M isolatie. In het zelfde jaar kwam in oktober 2019 de vierde werknemer binnen bij M&M isolatie bv. M&M isolatie heeft binnen een jaar 4 man op de werkvloer, 1 dame op kantoor en Michel den Ouden zelf combineert het isoleren met 2 dagen per week op kantoor, dat is ook wat hij zo lang mogelijk wil volhouden. Verder heeft M&M isolatie B.V. nu 2 bedrijf bussen en een personen bedrijfswagen.

M&M wil blijven groeien , en dat kan alleen maar met gemotiveerd personeel , ons doel is om binnen 3 jaar te groeien naar 10 a 12 werknemers

Het bedrijf is in bezit van:
 • Elastomeren 1 en 2
 • vewa (vop)
 • vca vol / basis
 • vca*
 • Hoogwerker certificaten
Certificaat
image5

Benieuwd wat M&M Isolatie voor uw project kan betekenen?

Vraag naar de mogelijkheden.

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top